Handelsbetingelser

Salgs og Leveringsbetingelser. 

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra  Danatex A/S.

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Danatex A/S.

Dokumentation og vejledning:

Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Danatex A/S. 
Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Danatex A/S side, er denne af vejledende art. Danatex indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning. Leveringstidspunkt og transport Levering af varer fra Danatex A/S anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. 

Risikoen for varerne:
Risikoen for varer købt af Danatex A/S overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Reklamation:
Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Danatex A/S, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Danatex A/S.
Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Danatex A/S har stillet dig i udsigt.

Pris og betaling:
I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med Betalingskort. 
  .  Dankort eller Internationale betalingskort.
Alle priser i Danatex A/S - på web-adressen http://www.danatex.dk, - er DKK excl. Moms.

Fortrydelsesret:
Danatex A/S yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. 
Såfremt du af en eller anden årsag fortryder dit køb, og forudsat, at hele beløbet er betalt, tilbagebetaler Danatex A/S  hele beløbet, som du har betalt hvis varen er i ubrudt emballage.
Tilbagebetaling sker umiddelbart efter at Danatex A/S  har modtaget varen retur. Hvis varer er beskadiget eller forringet på grund af en kundes behandling , på anden måde end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art og egenskaber, skal kunden betale for en eventuel værdiforringelse af varen.
Kunden må prøve og undersøge varen for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer, på samme måde som man har lov til i en fysisk forretning.
 

Fastsættelse af fradraget for værdiforringelse:

Hvis en kunde har håndteret en vare på en måde der ligger udover hvad man må i en fysisk forretning og det har medført forringelse af varens værdi, kan der foretages fradrag i tilbagebetalingen for værdiforringelsen.

  

Fradraget skal fastsættes som forskellen mellem salgsprisen for en ny vare og markedsprisen ved
salg af varen i den stand, den er efter tilbageleveringen.

 

Returnering af varer: 
Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. 
Varer skal returneres uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.
Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen