Danatex Tinting Solutions

Danatex tilbyder vores kunder en full-service vedligeholdelse af deres tonemaskiner og rystemaskiner. Vores dedikerede team af erfarende service teknikker og help desk personale er altid parat med hjælp og rådgivning, som sikrer minimal forsinkelser og hurtig levering af reservedele.

Vores erfarne teknikker står til rådighed med vurdering af maskiner specielt i forbindelse med fortsat anvendelse af ældre maskiner. Alle vores teknikker har kompetence til at yde den korrekte service og kalibrering af alle tonemaskine typer og derved forbedre maskinens nøjagtighed samt sikre gentagelse af farve produktion.

Vi kan også tilbyde software træning for butiks personale sammen med database support  og installation af nyt  udstyr.

Hos Danatex kender vi vigtigheden af årlig service besøge som er med til forlænge maskinens' arbejdes liv samt nøjagtighed i dosering. Derfor tilbyder vi en service aftale som passer til næsten alles behov og budgetter. Vi tilbyder faste priser i hele Danmark og Sverige uden kilometer beregning. 

For kunder med enten nye eller brugte tone maskiner har vi også mulighed for at opstille  maskinerne  hos os,  hvor vi har et 900m2 stort lager og vedligeholdelses faciliteter som sikrer at maskinerne altid står klar til  installation hos nye kunder. 
 

Kontakt service direkte +45  6915 2595

service@danatex.com